Konyaspor – Fenerbahçe canlı izle ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İnat Pro Apk ile nasıl izlenir?

Konyaspor – Fenerbahçe canlı izle karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu soruların cevabı haberimizde…

konyaspor fenerbahce canli izle

APK İNDİR

Süper Toto Süper Ligin 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele saat 19:15’te başlayacak ve bein sports hd1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe daha önce oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puanla 3. sırada yer alırken. Geçen yılın flaş takımı Konyaspor ise 1 galibiyet 2 beraberlikle 11. sırada yer alıyor.

Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak. VAR hakemleri henüz açıklanmadığı için veri girişi yapamıyoruz.

Canlı maç izlemek isteyen sporseverler maalesef birden fazla platformdan birden fazla üyelik açarak hesap almak zorundalar. Süper Lig maçları için bein sport platformuna üye olmak zorundalar. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi için ise Exxen platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Tuttukları takımların hazırlık karşılaşmalarını izlemek için D-Smart platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Bazı özel maçlar için Tivibu Spor platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Formla 1 ve İngiltere ligi için S sport kanalına üye olmak zorundasınız. Gördüğünüz gibi çok fazla sayıda platform var ve bunların tamamı birbirinden bağımsız ücretli üyelik isteyen kuruluşlar. Tüm bu spor karşılaşmalarını tek bir çatı altında toplayan bir platform olsa çok daha sağlıklı ve sporseverler için harika bir durum olur. Maalesef ülkemizde bunu yapabilecek bir kuruluş yok bu yüzden kaçak maç yayınları çok fazla rağbet görüyor ve insanlar tek bir noktadan hepsini izlemek için ip tv veya benzeri programlara yöneliyor.

İnat pro apk ve selçuk sport gibi kaçak maç yayını yapan bu platformlar tüm karşılaşmaları tek bir noktada ve ücretsiz sunmaktadır. Tabi ki kaç maç yayını yapmak suçtur bu durumu göz önünde bulundurarak bu program ve benzerlerini kullanabilirsiniz.