Trabzonspor – Galatasaray canlı izle. Derbi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İnat pro apk, selçuk sports ve taraftarium24 nasıl izlenir?

Trabzonspor – Galatasaray canlı izle. İnat Pro apk, selçuk sports ve taraftarium24 üzerinden nasıl canlı maç izlenir?

konyaspor fenerbahce canli izle

APK İNDİR

Süper Toto Süper Ligin 4. haftasında derbi heyecanı yaşanıyor. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor evinde Galatasaray’ı konuk ediyor. Mücadele bugün saat 21:45’te başlayacak ve bein sport 1 hd kanalından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek, yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Şeker olacak. VAR sistemin başında Alper Ulusoy ve Serkan Tokat görev alacak. Dileriz hakemlerin konuşulmadığı güzel bir karşılaşma yönetirler.

Trabzonspor ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet bir mağlubiyet aldı ve 6 puanı bulunuyor. Benzer bir durumla karşı karşıya olan Galatasaray’da iki galibiyet bir mağlubiyet aldı ve 6 puanı bulunuyor.

Canlı maç izlemek isteyen sporseverler maalesef birden fazla platformdan birden fazla üyelik açarak hesap almak zorundalar. Süper Lig maçları için bein sport platformuna üye olmak zorundalar. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi için ise Exxen platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Tuttukları takımların hazırlık karşılaşmalarını izlemek için D-Smart platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Bazı özel maçlar için Tivibu Spor platformuna üye olarak para ödemek zorundalar. Formla 1 ve İngiltere ligi için S sport kanalına üye olmak zorundasınız. Gördüğünüz gibi çok fazla sayıda platform var ve bunların tamamı birbirinden bağımsız ücretli üyelik isteyen kuruluşlar. Tüm bu spor karşılaşmalarını tek bir çatı altında toplayan bir platform olsa çok daha sağlıklı ve sporseverler için harika bir durum olur. Maalesef ülkemizde bunu yapabilecek bir kuruluş yok bu yüzden kaçak maç yayınları çok fazla rağbet görüyor ve insanlar tek bir noktadan hepsini izlemek için ip tv veya benzeri programlara yöneliyor.

İnat pro apk ve selçuk sport gibi kaçak maç yayını yapan bu platformlar tüm karşılaşmaları tek bir noktada ve ücretsiz sunmaktadır. Tabi ki kaç maç yayını yapmak suçtur bu durumu göz önünde bulundurarak bu program ve benzerlerini kullanabilirsiniz.