Ümraniyespor – Galatasaray canlı izle

canli mac izle

APK İNDİR

Ümraniyespor – Galatasaray canlı izle

Süper Toto Süper Ligin 3. haftasında Ümraniyespor evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Mücadele 21:45’te başlayacak ve bein sports 1 hd kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Galatasaray geçen hafta beklemediği bir sonuç alarak Giresunspor’a yenildi ve ligin başında ilk puan kayıplarını yaşadı. Teknik direktör Okan Buruk her ne kadar bu durumu hakeme bağlasa da Galatasaray sonuç alacak bir futbol oynayamadı.

Ümraniyespor ise geçen hafta evinde Antalyaspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.

Karşılaşmalar öncesinde Galatasaray 3 puanla 10. sırada yer alırken Ümraniyespor 1 puanla 13 sırada yer alıyor.

Bu karşılaşmayı normalde bein sport 1 hd kanalından izleyebilirsiniz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar bu kanala ücretli üyelik için imkan bulamayanlara canlı maç izleten inat pro apk ile hizmet sunuyor.

Günün her saatinde android cihazlarınıza yükleyeceğiniz bir apk ile inat pro kanallarına ait canlı yayınları izleyebilirsiniz. Hem ücretsiz hem de kesintisiz canlı yayınlara sahip olan bu uygulama maç günlerinde en çok aranan uygulamalar arasında yerini almayı başarıyor.

Canlı maç izlemek isteyen sporseverler google arama çubuğuna sürekli inat pro güncel sürüm yazarak aramalar yapıyor. bizde bu durumu göz önünde bulundurarak bu uygulamanın son sürümünü indirmeniz için yardımcı olmak istedik.